banner banner banner

Wie

Wij ontzorgen u bij hetgeen wat niet uw core business is; pensioen.

 

LEES MEER

Wat

Wij adviseren, bemiddelen en beheren de pensioenregeling voor de ondernemer en zijn/ haar onderneming. 

LEES MEER

Hoe

Eerst willen we graag u en uw passie, dienst, product leren kennen. Vervolgens gaan we daarmee voor u en/ of uw medewerker(s) aan de slag.

 

LEES MEER

Over ons

Pensioenenontzorg.nl is een samenwerkingsverband van drie pensioenadviseurs. Deze samenwerking zorgt voor veel voordelen waaronder het sterk reduceren van de overheadkosten, een zo groot mogelijke flexibiliteit en het bundelen van onze kennis en ervaring. Kortom; schaalvoordeel met behoud van alle voordelen van een MKB organisatie.

Waar

Met ons advies proberen we iedere afstand te overbruggen. In de regio Gelderland hebben wij meerdere ontvangstlocaties. Voor het eerste kennismakingsgesprek spreken wij graag bij u af. Dat helpt bij het maken van een passend advies voor uw organisatie.


Wanneer

Accountants, administratiekantoren, DGA's en/of intermediairs die zich op andere zaken willen richten kunnen ons benaderen voor onze tak van sport. Wij ontzorgen u graag bij al uw pensioenvraagstukken.

 


Waarom

Pensioen is een heel belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Maar ook ingewikkeld. Wij willen en kunnen u pas een aanbod doen nadat u echt goed geinformeerd bent over de voor- en nadelen. 

 


Service